Admitere Latin American Studies Master Programme, SNSPA

Ne pregatim de toamna cu vesti bune! In perioada 5-18 septembrie 2018 este deschisa o noua sesiune de admitere pentru programul masteral Studii Latino-Americane! 17 studenti (7 la buget si 10 la taxa) ne vor fi colegi din toamna! Te invitam sa te numeri printre ei!

Pana pe 18 iulie te mai poti inscrie la singurul program de masterat de acest tip din Romania: Latin-American Studies MA, din cadrul
Relatii Internationale – Masterate – SNSPAȘcoala Națională de Studii Politice și Administrative (Pagina Oficială)

Dacă ești înscris la Masteratul Latin-American Studies, beneficiezi de următoarele facilități:
– Locuri la buget  (fără taxă de studiu)
– Locuri în căminele SNSPA
– Burse sociale și de studiu (conform legislației în vigoare)
– Burse de mobilitate Erasmus Plus în America Latină și Uniunea Europeană (în cadrul universitatilor din Mexic, Chile, Peru, Ecuador etc)
– Săli de curs și de conferințe moderne în sediul SNSPA (inclusiv acces gratuit la internet)

– Biblioteca SNSPA și acces la baze de date internaționale.

Masteranzii DRIIE-SNSPA pot realiza un stagiu de mobilitate Erasmus pe durata unui semestru sau a unui an universitar în universități din America Latină și Caraibe. De asemenea, ei studiază și desfășoară activități extracurriculare alături de masteranzi din mai multe țări din America Latină și Caraibe care petrec un semestru de mobilitate in cadrul DRIIE-SNSPA.

Programul are o abordare interdisciplinară, în special dat fiind că se bucură de colaborarea cu Institutul de Studii Latino-Americane (ISLA-SNSPA) și Revista Europeană de Studii Latino-Americane (EJLAS/REELA).

Cursurile și seminariile se țin în limba engleză, existând și posibilitatea de a parcurge anumite discipline în limba spaniolă (sunt oferite gratuit și cursuri de limba spaniolă, pentru cei care nu dețin cunoștințe anterioare în acest sens).

Pe durata anului universitar sunt organizate evenimente și activități în parteneriat cu ambasade, centre culturale, centre de cercetare și universități din America Latină și Caraibe și Uniunea Europeană.

Este obligatorie depunerea dosarului fizic la sediul nou al SNSPA: Bulevardul Expozitiei, Nr. 30A, etajul 4, camera 413.

Pentru mai multe detalii: isla@dri.snspa.ro

Site Departamentul de Relatii Internationale și Integrare Europeană (DRIIE).
http://dri.snspa.ro/admitere/calendar-admitere

Facebook Departamentul de Relatii Internationale și Integrare Europeană (DRIIE).:
https://www.facebook.com/Masterand.la.DRIIE/

 

CALENDAR ADMITERE SEPTEMBRIE 2018:

Înscrieri: 5 – 18 septembrie

Examen: 20 septembrie

Rezultate: 21 septembrie

Înmatriculări: 21 si 24 septembrie