Invitaţia poate fi descărcată de aici.

 

Subiect:  REUNIUNEA PREGĂTITOARE CELUI DE-AL II-LEA SUMMIT ACADEMIC CELAC-UE

BUCUREȘTI, 26-27 MAI 2014

 

Stimați colegi,

Am onoarea să vă anunț desfășurarea REUNIUNII PREGĂTITOARE CELUI DE-AL II-LEA SUMMIT ACADEMIC CELAC-UE, care va fi organizat la București în perioada 26-27 mai 2014 de către Institutul de Studii Latino-Americane (ISLA) din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, cu sprijinul Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Secretariatul General al Forului Academic Permanent pentru Summit-ului CELAC-UE, alături de Fundația EULAC, au hotărât să sprijine această reuniune, dată fiind importanța acestui eveniment pentru asigurarea continuității temelor dezbătute în cadrul Primului Summit Academic CELAC-UE, desfășurat la Santiago de Chile în ianuarie 2013. Pornind de la prevederile stabilite prin ”Declarația de la Santiago”, această întrunire va prilejui dezvoltarea unor idei și propuneri mai concrete, în contextul desfășurării celui de-al II-lea Summit Academic CELAC-UE la Bruxelles în 2015.

Mai multe informații privind modalitatea de înscriere la reuniunea pregătitoare și alte detalii suplimentare sunt disponibile pe pagina web a institutului: http://www.isla.snspa.ro/. De asemenea, în luna octombrie va fi publicat și programul preliminar al întrunirii.

Prin urmare, le sugerez stimaților mei colegi să realizeze din timp formalitățile necesare pentru a fi prezenți la evenimentul din mai 2014.

După cum s-a întâmplat în cazul reuniunilor pregătitoare din 2012, instituțiile participante vor acoperi costurile de cazare și transport, iar organizatorii pe cele asociate desfășurării întrunirii.

Cu stimă,

Iordan Gheorghe BĂRBULESCU

 Președinte al Senatului Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative
Decan al Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană
Director al Institutului de Studii Latino-Americane

Link către:

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

INFORMAȚII UTILE 

TEMATICĂ PRELIMINARĂ